סלסילות עלי סיגר במלית סלט סלמון – מירי זורגר

מירי זורגר Comments Off on סלסילות עלי סיגר במלית סלט סלמון – מירי זורגר
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים

 

לסלסילות

 

  • 1 חב' עלי סיגר או טורטיות
  • שמן להברשה
  • לסלט
  • 500 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות 3 על 3
  • מלח פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 מנגו מפולט חתוך לקוביות
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כוסות עלי ביבי

 

לרוטב

 

  • מיץ משתי לימוני ליים
  • 1/3 כוס שמן
  • מלח פלפל שחור גרוס טרי
  • 2 כפות שומשום שחור

 

אופן ההכנה

 

  • הכנת הסלסילות
  • חתכי את העלים לקוביות בגודל 5 על 5 והברישי בשמן משני הצדדים
  • רפדי תבנית שקעים בריבועי העלים ואפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואפי כ 5 ד' או עד להשחמה
  • הכיני את הדג
  • תבלי במלח ופלפל את הדג.
  • חממי מעט שמן במחבת וטגני את חתיכות הדג
  • הכיני את הסלט
  • שימי את המצרכים בקערה
  • את מצרכי הרוטב ערבבי היטב ושפכי מעל הסלט
  • ערבבי בעדינות

 

הרכבת המנה

 

בכל סלסילה הניחי כף סלט ומעל הניחי 2 חתיכות דג והגישי



0 תגובות